Volledig scherm
Sportcentrum Westenschouwen © Google Streetview

Sporthallen Westenschouwen met onmiddellijke ingang gesloten: ‘We nemen geen enkel risico’

WESTENSCHOUWEN - De twee sporthallen van Sportcentrum Westenschouwen worden per direct gesloten. Dat heeft eigenaar Resort Haamstede besloten omwille van de veiligheid.

De hallen voldoen niet meer aan de huidige veiligheidsnormen en aanpassen is geen optie meer, blijkt uit onderzoek. Hans Neijman, directielid Resort Haamstede: ,,We nemen geen enkel veiligheidsrisico. Hoe klein de kans ook is. Gelet hierop hebben wij onmiddellijk contact gezocht met de gemeente. In goed overleg met de gemeente hebben we nu besloten de hallen tijdelijk te sluiten.”

Het restaurant blijft open. De eigenaar informeert zo snel mogelijk alle gebruikers. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.