Dankzij het ‘Help’-feest heeft De Pul weer even lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij het ‘Help’-feest heeft De Pul weer even lucht. © Marieke Mandemaker

Soos De Pul heeft weer even lucht

BRUINISSE - De Bruse soos De Pul kan weer even vooruit na het ‘Help’-feest van zaterdagavond. Dankzij de gedraaide omzet blijft de 45-jarige soos voorlopig bestaan. Ondertussen neemt het bestuur actie.

  1. Cameramuseum Zierikzee weer onderdak

    Cameramuse­um Zierikzee weer onderdak

    ZIERIKZEE - Het Cameramuseum in Zierikzee is weer onder dak. Initiatiefnemer Bob Noomen heeft een akkoord bereikt met de eigenaar van het pand pal tegenover zijn winkel in de Korte Sint Janstraat. ,,Per 1 juli krijgen we de sleutel en kunnen we de boel gaan schilderen en inrichten.” In dat pand zat lange tijd een dierenspeciaalzaak en later een kringloopwinkel en vintage zaak. Noomen verwacht zeker een maand nodig te hebben totdat alles klaar is en het museum open kan voor publiek. Zijn plan is tussentijds te beginnen met de klederdrachtfotografie, om de lege kas alvast wat aan te vullen.
  2. Na vier jaar trekken is vergunning 
fish and chips Zierikzee eindelijk definitief; bezwaren kunnen de prullenmand in

    Na vier jaar trekken is vergunning fish and chips Zierikzee eindelijk definitief; bezwaren kunnen de prullen­mand in

    DEN HAAG/ZIERIKZEE - Vier jaar lang werden er rechtszaken gevoerd tegen de omgevingsvergunning van fish and chips Hooked aan de Mol van horecaondernemer René Akkermans. Woensdag verklaarde de Raad van State de bezwaren van buurvrouw Sarina de Looff (Drie’S Herenmode) en de eigenaren van haar pand ongegrond. Dat betekent dat de vergunning van de friteszaak definitief geldig is.