Bij een aanrijding tussen een snorfietser en een personenauto in Brouwershaven, is de bestuurder van de snorfiets gewond geraakt.
Volledig scherm
Bij een aanrijding tussen een snorfietser en een personenauto in Brouwershaven, is de bestuurder van de snorfiets gewond geraakt. © AS Media

Snorfietser gewond bij aanrijding Brouwershaven

BROUWERSHAVEN - Een snorfietser is vanmiddag rond 15.00 uur gewond geraakt bij een ongeluk in Brouwershaven. De snorfietser kwam daar aan de Oude Schouwsedijk in botsing met een personenauto.

 1. Cameramuseum Zierikzee weer onderdak

  Cameramuse­um Zierikzee weer onderdak

  ZIERIKZEE - Het Cameramuseum in Zierikzee is weer onder dak. Initiatiefnemer Bob Noomen heeft een akkoord bereikt met de eigenaar van het pand pal tegenover zijn winkel in de Korte Sint Janstraat. ,,Per 1 juli krijgen we de sleutel en kunnen we de boel gaan schilderen en inrichten.” In dat pand zat lange tijd een dierenspeciaalzaak en later een kringloopwinkel en vintage zaak. Noomen verwacht zeker een maand nodig te hebben totdat alles klaar is en het museum open kan voor publiek. Zijn plan is tussentijds te beginnen met de klederdrachtfotografie, om de lege kas alvast wat aan te vullen.
 2. Hypermodern wonen in Zierikzee; ‘De hele uitstraling van de wijk Malta gaat er zo enorm op vooruit’
  PREMIUM

  Hypermo­dern wonen in Zierikzee; ‘De hele uitstra­ling van de wijk Malta gaat er zo enorm op vooruit’

  ZIERIKZEE - Vier jaar heeft het terrein van het voormalige multifunctioneel centrum in de Zierikzeese wijk Malta braak gelegen, wanneer Zeeuwland daar in 2022 begint met de bouw van twee hypermoderne gebouwen met in totaal 43 appartementen. Tussen fris witte gevels opgetrokken, voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. ,,De hele uitstraling van de wijk gaat er zo enorm op vooruit, in vergelijking met het verouderde MFC.”