Volledig scherm
© Katja van Noort

Snelle doorsteek naar Bos van de Toekomst in Schuddebeurs is terug

De lawaaipapegaaierige reigers zijn terug op hun vaste nestelstek, de bloemetjes komen weer boven én de toegang naar het Bos van de Toekomst in het Schuddebeurse bos is in ere hersteld. Het voorjaar kan beginnen

 1. Schouwen-Duiveland is zuinig met coronasteun aan musea: ‘Wij zijn ‘not amused’’
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland is zuinig met coronas­teun aan musea: ‘Wij zijn ‘not amused’’

  ZIERIKZEE - Van ‘ongelofelijk blij’ tot ‘laten we een gegeven paard niet in de bek kijken’ en onbegrip: de reacties op het verdelen van de centen voor cultuursteun zijn gemengd. De gemeente Schouwen-Duiveland had met geld van het Rijk zo’n drie ton te verdelen om ‘tegemoet te komen in de schade van Covid-19'. Dertig instellingen dienden een aanvraag in, de helft daarvan ontvangt een financiële bijdrage.
 2. Jens lijkt een doodgewone puber, maar in zijn hoofd gaat het steeds mis; behandeling in VS kan hem helpen
  PREMIUM

  Jens lijkt een doodgewone puber, maar in zijn hoofd gaat het steeds mis; behande­ling in VS kan hem helpen

  ZIERIKZEE - Zeventien jaar lang is Jens Redelijkheid al een beetje anders dan anderen. Zonder twijfel een intelligente jongen. Beslist ook een aardige jongen, zeggen zijn diepblauwe kijkers. Maar toch zijn er momenten dat er met hem geen land valt bezeilen. Dan worden de prikkels uit zijn omgeving Jens te veel. Soms weet hij zelf ook niet meer waarom zijn leven ertoe doet, zoals die ene keer toen hij 92 slaappillen slikte. Specialisten weten zich geen raad. En het zelfde kan iedereen zomaar gebeuren na een zware hersenschudding.
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'