Volledig scherm
PREMIUM
Hans Neijman (links) in gesprek met Floor van Rees, Marianne van Damme en Els Nijenhuis van badmintonvereniging De Westhoek. © Dirk Jan Gjeltema

Sluiting Sportcentrum Westenschouwen treft veel scholen, sportclubs en muziekliefhebbers

BURGH-HAAMSTEDE - Resort Haamstede hoopt dat de twee sporthallen van Sportcentrum Westenschouwen over drie a vier maanden weer open kunnen. Door een fout in de dakconstructie zijn ze voorlopig in overleg met de gemeente Schouwen-Duiveland gesloten voor publiek. Dat was volgens directielid Hans Neijman ook de enige optie. ,,Hier hadden we geen rekening mee gehouden toen we het kochten.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.