Volledig scherm
PREMIUM
Shannen Visser en haar oma Ria Koers hebben een hoop lol samen tijdens het maken van hun kerststukje © Marieke Mandemaker

Shannen en oma Ria dompelen zich onder in de kerstsfeer

RENESSE - Glühwein, kerstmuziek, een lekker chocolaatje en uiteindelijk blij met een mooi kerststuk naar huis. In het dorpshuis van Renesse werd dinsdag de kerststemming alvast opgevoerd.

Daar hadden onder meer Shannen Visser en haar oma Ria Koers de grootste lol met het beetje leuk opmaken van kerstgroen, slingers en ballen. De mensen achter ‘Thuis in je dorpshuis’ en ‘Renesse durf te vragen’ organiseerden de middag, die door zo'n 30 mensen werd bezocht.  

  1. Veroorzaker dodelijk motorongeluk Schuddebeurs moet terug naar de gevangenis
    PREMIUM

    Veroorza­ker dodelijk motoronge­luk Schudde­beurs moet terug naar de gevangenis

    NOORDGOUWE - Een 47-jarige man uit Middelburg is door het gerechtshof in Den Bosch veroordeeld tot vier jaar en drie maanden gevangenisstraf en een rijontzegging van tien jaar. De man kroop in 2016 dronken en zonder geldig rijbewijs achter het stuur van zijn bestelauto en veroorzaakte bij Schuddebeurs een botsing. Daarbij kwam de 29-jarige motorrijdster Kirsten van den Oever om het leven. Haar vriend, die achterop zat, raakte zwaargewond.