Volledig scherm
© Thinkstock

Schouwse speelfilm in première in fiZi

ZIERIKZEE - De Schouwse speelfilm De Bonte Vagebond gaat zaterdag 25 november in première. Dat gebeurt in het Zierikzeese filmtheater fiZi. 

Cineast Henk Verhage is in maart  2016 begonnen met de castings. De opnamen vonden in de zomer van dat jaar plaats.  De film zou eerder in première, maar bij een proefvoorstelling bleek dat de montage opnieuw moest. Ook aan het geluid moest nog gesleuteld. Het eindproduct wordt 25 november getoond aan een zaal vol genodigden. Verhage: ,,Afhankelijk van de reacties bepalen we in samenspraak met fiZi of de film vaker vertoond wordt. Op internet zal hij zeker te zien zijn." 

De Bonte Vagebond, met louter Schouwse acteurs, gaat over een zwerver die groots wil leven. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schoolbestuur trekt aan de bel over onveiligheid kinderen in Bruinisse na nieuwbouw supermarkt
    PREMIUM

    Schoolbe­stuur trekt aan de bel over onveilig­heid kinderen in Bruinisse na nieuwbouw supermarkt

    BRUINISSE - De uitbreiding van de Market Plaza in Bruinisse gaat ten koste van de veiligheid van de kinderen van De Meerpaal, vreest het schoolbestuur. De uitgang van het schoolplein wordt ‘onoverzichtelijk en chaotisch’, doordat de nieuwe Albert Heijn een stuk naar voren komt. Kinderen lopen en fietsen straks rechtstreeks langs dat gebouw het parkeerterrein op en dat is onwenselijk, luidt de waarschuwing.