Een still uit de 3D-videoprojectie van NuFormer in Tokyo.
Volledig scherm
Een still uit de 3D-videoprojectie van NuFormer in Tokyo. © NuFormer/Rob Delfgaauw

Schouws tintje in populair modeprogramma Making the Cut met Heidi Klum

BURGH-HAAMSTEDE - Schouwen gaat vandaag wereldwijd. De Boswachterij Westerschouwen speelt een rolletje in een videoprojectie die multimediabedrijf NuFormer uit Burgh-Haamstede heeft gemaakt voor het populaire modeprogramma Making The Cut. In die show gaan getalenteerde mode-ontwerpers met elkaar de strijd aan.

Het programma is wereldwijd te zien via het online streamingskanaal Amazon Prime Video, gepresenteerd door fotomodel Heidi Klum en mode-adviseur en acteur Tim Gunn. De aflevering die vandaag wordt uitgezonden, is opgenomen in de Amazon Fashion  Studio in Tokyo, laat Rob Delfgaauw van NuFormer weten. De deelnemers doen ook New York en Parijs aan.

NuFormer nam in Tokyo het decor voor z'n rekening. Met behulp van een 3D projectietechniek lijkt het onder meer of de modellen tussen hoge vuren doorlopen. In een paar shots komen ook video-beelden voorbij van het bos bij Burgh-Haamstede. Deze projectietechniek is het handelsmerk van het Schouwse bedrijf. Delfgaauw liet zijn kunstje in februari ook nog zien bij de American football wedstrijd om de Super Bowl.

Een stukje Schouwse bos op de achtergrond in de Japanse Amazon Fashion Studio.
Volledig scherm
Een stukje Schouwse bos op de achtergrond in de Japanse Amazon Fashion Studio. © NuFormer/Rob Delfgaauw