De gemeente Schouwen-Duiveland hoeft niet mee te werken aan de bouw van achttien eengezinswoningen aan de straten Peilschaal en Winterpeil in nieuwbouwgebied Noorderpolder in Zierikzee.
Volledig scherm
De gemeente Schouwen-Duiveland hoeft niet mee te werken aan de bouw van achttien eengezinswoningen aan de straten Peilschaal en Winterpeil in nieuwbouwgebied Noorderpolder in Zierikzee. © Sandra Schimmelpennink

Schouwen mag rem zetten op bouw gezinswoningen in Noorderpolder Zierikzee

DEN HAAG/ZIERIKZEE - De gemeente Schouwen-Duiveland hoeft niet mee te werken aan de bouw van achttien eengezinswoningen aan de straten Peilschaal en Winterpeil in nieuwbouwgebied Noorderpolder in Zierikzee. Dat besliste woensdag de Raad van State in een rechtszaak van de ontwikkelaars A.M. Zeeland B.V. en Gebiedsontwikkeling Noorderpolder C.V.

 1. ‘Geen Opel Kadettjes in bouwgebied Noorderpolder’

  ‘Geen Opel Kadettjes in bouwgebied Noorderpol­der’

  DEN HAAG/ZIERIKZEE - De gemeente Schouwen-Duiveland wil ontwikkelaar AM Zeeland bv geen vergunningen geven voor twee keer negen eengezinswoningen aan de straten Peilschaal en Winterpeil in nieuwbouwgebied Noorderpolder in Zierikzee. ,,Geen Opel Kadettjes meer, oneerbiedig gezegd’’, zei een vertegenwoordigster van de gemeente vrijdag voor de Raad van State in Den Haag. Aan gezinswoningen is volgens de gemeente geen behoefte in de krimpregio.
 1. Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek
  Play

  Milan Vader treedt in de voetsporen van Patrick Tolhoek

 2. Voormalige PSD-boot Koningin Emma keert terug in Zeeland
  Play

  Voormalige PSD-boot Koningin Emma keert terug in Zeeland