Volledig scherm
© Thinkstock

Schaatsen in de zomer? Het kan op Nieuwerkerk Bruist

NIEUWERKERK - Het programma voor Nieuwerkerk Bruist krijgt steeds meer vorm. In samenwerking met de gemeente en IJsvereniging van Nieuwerkerk komt er gedurende de hele dag aan de noordkant van de Kerkring een schaatsbaan te liggen.

Nieuwerkerk Bruist, het jaarlijks evenement waarvoor Nieuwerkerk en omgeving elk jaar uitloopt, wordt op zaterdag 22 juni gehouden. ,,Als de zomer nog maar één dag oud is, lekker de hele dag schaatsen”, jubelt de organisatie. ,,Schaatsen zijn in allerlei maten te verkrijgen bij de ijsbaan. Die hoeven mensen niet zelf uit het vet te halen. Professionele begeleiding krijgen schaatsers van de vrijwilligers van de IJsvereniging van Nieuwerkerk.”

Naast de ijsbaan komt er veel meer vertier. Er is een schmink- en cupcaketent en een heuse ballonnenclown. Op het podium wordt ‘s ochtends de bolus-eetwedstrijd gehouden. ‘s Middags treedt zangeres Gwen van Oeveren op. Ook dit jaar is er een Dikke Banden Race. De organisatie zoekt nog mensen die hun oldtimers willen presenteren. Auto’s, brommers, vrachtauto’s, legervoertuig of motoren. Opgeven kan via: info@nieuwerkerkbruist.nl 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement