Volledig scherm
PREMIUM
Sanne Xhaflaire heeft haar eigen hondenuitlaatservice. © Marieke Mandemaker

Sanne Xhaflaire heeft een hondenuitlaatservice: ‘Honden zijn magische beesten’

ZIERIKZEE – Naast haar werk op de huisartsenpost in Zierikzee heeft Sanne Xhaflaire (25) sinds kort een eigen hondenuitlaatservice: De Zeeuwse Wandeltante. Ze is een buitenmens en loopt graag met honden in de natuur. ,,Honden zijn echt magische beesten.”

In de weer zijn met honden is voor de op het eiland geboren Sanne Xhaflaire een vanzelfsprekendheid. Ze groeide op in Dreischor. Rondom de boerderij waren altijd dieren: kippen, katten, varkens en honden. Haar moeder ging in de polder van Nieuwerkerk wonen en fokt hobbymatig honden. Er lopen in het huis van haar moeder acht honden, haar vader heeft er in Dreischor twee.

  1. Zeeuws mkb kan nog wel wat leren over export: ‘Internationale handel maakt je minder kwetsbaar’
    PREMIUM

    Zeeuws mkb kan nog wel wat leren over export: ‘Internati­o­na­le handel maakt je minder kwetsbaar’

    VLISSINGEN - Zeeland is de provincie met de meeste export. En dat is vooral te danken aan de industrie. Het midden- en kleinbedrijf verkoopt nog maar weinig producten over de grens. En laat kansen liggen, zegt directeur Dick ten Voorde van de Zeeuwse ontwikkelingsmaatschappij Impuls. Ze gaat bedrijven helpen met internationale handel. ,,Het maakt je sterker en minder kwetsbaar.”