Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Saman bouwt tweede pand aan de Gouwepoort in Zierikzee

ZIERIKZEE - Toen Saman in 2016 een nieuw pand liet bouwen op het industrieterrein aan de Gouwepoort in Zierikzee, rekende het installatiebedrijf op verdere groei van de onderneming. Dat is gelukt, want deze herfst breidt het bedrijf uit met een tweede pand.

Dat komt achter het bestaande pand aan de Gouwepoort en wordt ongeveer duizend vierkante meter groot. Opgedeeld in extra magazijn- en kantoorruimte. Er naast komen zo'n tachtig parkeerplaatsen. ,,Ten opzichte van 2016 is de organisatie meer dan verdubbeld", schrijft de Saman Groep in een verklaring. Er werken 170 mensen. ,,Met de uitbreiding ontstaat bijna een verviervoudiging van de logistieke mogelijkheden."

Het installatiebedrijf huist sinds 2016 aan de Gouwepoort. Na veertig jaar aan de Julianastraat maakte de onderneming daar plaats voor een fiets- en voetpad van het parkeerterrein aan het Groeneweegje naar de Zuidhavenpoort.

Saman verwacht in maart volgend jaar de nieuwbouw te kunnen gebruiken. Het is de tweede uitbreiding voor de Saman Groep in korte tijd. In april 2019 opende de organisatie ook al een tweede vestiging in Oosterhout.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement