Volledig scherm
Rob de Nijs © gratis

Rob de Nijs bij Goud voor Oud in Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Met Rob de Nijs, Danny de Munk en Django Wagner heeft de organisatie van Goud voor Oud drie nieuwe namen weten binnen te slepen. De inschrijving voor het onder ouderen razend populaire Schouwen-Duivelandse evenement, dat donderdag 25 januari wordt gehouden, is per direct geopend. 

Manager Marcel Willemse van de organiserende Boerderij Molenberg in Burgh-Haamstede weet wat hem dan te wachten staat. Er zijn rond de 950 kaarten te vergeven. Jaarlijks schrijven dik 1500 mensen zich in. ,,Ik verwacht ook nu weer een enorme run op de kaarten. Er wordt nu al naar gevraagd.''

De Nijs, De Munk en Wagner zijn artiesten die voor het eerst op Goud voor Oud optreden. ,,Ik ben trots dat dit gelukt is. Rob de Nijs is een icoon natuurlijk en ook Danny de Munk is een grootheid in het wereldje''. Eerder al eens op de bühne in Burgh-Haamstede, maar nu weer terug zijn Imca Marina en Denny Christian. Van eigen bodem zijn Frank Live en De Jochies, die hun 12,5 jarig jubileum vieren. De danseressen van Elly Geelhoed maken de line-up compleet. 

Voor de elfde keer krijgen senioren op Schouwen-Duiveland een van A tot Z verzorgd en gratis feest aangeboden. Compleet met vervoer, hapjes en drankjes en een serie optredens. Het grootste deel van de kaarten wordt via zorgcentra en ouderenbonden verspreid. Zo'n 250 kaarten worden verdeeld onder 65-plussers die zelfstandig wonen en geen lid zijn van een ouderenbond. 

Vrij inschrijven kan vanaf nu via marcel@boerderijmolenberg.nl. De inschrijving is tot half november geopend.