Volledig scherm
© ED

Rijkswaterstaat werkt aan fietspaden langs N59 en N57

BURGH-HAAMSTEDE Rijkswaterstaat werkt tussen 30 september en 22 november aan het fietspad langs de N59 en N57, rond Burgh-Haamstede, Nieuwerkerk en Oosterland. Woensdag 18 september is er een informatieavond over het werk in dorpshuis De Schutse in Burgh-Haamstede.

Omdat de wortels van de bomen naast het fietspad voor schade zorgen aan het asfalt moet het asfalt worden vernieuwd. De bomen worden gekapt, omdat ze niet meer gezond zijn en voor verkeersonveilige situaties zorgen. Er worden nieuwe bomen geplant. Het werk wordt deels ’s nachts gedaan. Het fietspad wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten en het fietsverkeer omgeleid. Verkeer op de hoofdrijbaan wordt tijdens het kappen van de bomen in de avond en nacht omgeleid. 

De bushaltes blijven in gebruik, maar door de omleidingsroutes kan sprake zijn van langere reistijden. Informatie daarover is te vinden op de website van Connexxion. 

De informatieavond in Burgh-Haamstede in De Schutse duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Belangstellenden kunnen vrij inlopen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement