Rick den Biggelaar fotografeert in zijn vrije tijd in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. Voor het eerst exposeert hij een aantal foto's in Burgh-Haamstede.
Volledig scherm
Rick den Biggelaar fotografeert in zijn vrije tijd in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. Voor het eerst exposeert hij een aantal foto's in Burgh-Haamstede. © Rick den Biggelaar

Rick verruilt Instagram voor een echte expositie in de pannenkoekenmolen van Burgh

BURGH-HAAMSTEDE - Roosendaler Rick den Biggelaar (21) is in bijna al zijn vrije momenten te vinden in de Schouwse Westhoek. Hij is helemaal idolaat van het gebied en heeft er zelfs een eigen instagrampagina voor aangemaakt. Daarop post hij de foto's die hij er maakt. Voor het eerst zijn die foto's ook afgedrukt te bewonderen. Den Biggelaar exposeert vanaf dit weekend in pannenkoekenmolen De Graanhalm in Burgh-Haamstede.

  1. Ondernemers Renesse zetten samen in op energiebesparing en dat is harder nodig dan ooit

    Onderne­mers Renesse zetten samen in op energiebe­spa­ring en dat is harder nodig dan ooit

    Toen ze het plan bedachten, was van een energiecrisis geen sprake. Nu is het onderwerp razend actueel. De ondernemers van Renesse werken samen aan duurzaamheid. Op 27 bedrijven zijn de afgelopen maanden duurzaamheidsscans gemaakt. Op basis van de resultaten steken de ondernemers donderdag de koppen bij elkaar. Ze gaan kijken of ze samen stappen kunnen zetten om energie te besparen of iets met afval te doen.