Lege tafels en stoelen in de ontbijtzaal van De Schuur in Zierikzee. Door ingrijpen van de gemeente blijft de B&B zeker tot de jaarwisseling dicht voor gasten.
Volledig scherm
PREMIUM
Lege tafels en stoelen in de ontbijtzaal van De Schuur in Zierikzee. Door ingrijpen van de gemeente blijft de B&B zeker tot de jaarwisseling dicht voor gasten. © Sandra Schimmelpennink

Rechtbank geeft gemeente gelijk; B&B De Schuur in Zierikzee moet uiterlijk om middernacht sluiten

ZIERIKZEE - Niet meer die heerlijke geur van vers afgebakken broodjes of een stevige kop koffie voor wie de hoek omslaat de Zierikzeese Schuttershofstraat in. B&B De Schuur moet voorlopig op last van de gemeente Schouwen-Duiveland dicht, totdat alle vergunningen in orde zijn. De voorlopig laatste gasten hebben woensdag hun koffers gepakt.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.