Volledig scherm
Hogezoom in Renesse © Google Maps

Portier verdacht van poging doodslag na vechtpartij met jongen in Renesse

RENESSE - Een 47-jarige man uit Goeree-Overflakkee is vrijdag aangehouden op verdenking van poging tot doodslag op een jongen. De politie zoekt het slachtoffer en een meisje dat getuige was.

De verdachte is beveiliger van een café aan de Hogezoom in Renesse. Op zondag 13 mei rond 00.27 uur sprak hij voor het café met de jongen die niet meer naar binnen mocht. 

De portier pakte hem daarbij zo stevig vast dat de jongen kort bewusteloos raakte. Een meisje kwam erbij en ging tussen het slachtoffer en de portier staan. Vervolgens pakt de jongen zijn fiets die tegen de gevel van het café stond en reed weg richting het centrum.

Een camera van de gemeente Schouwen-Duiveland nam de beelden op. De recherche heeft de beveiliger aangehouden en is nu op zoek naar de jongen en het meisje. 

De jongen droeg een zwarte broek, zwarte jas en een wit shirt met zwarte strepen. Mensen met meer informatie kunnen de politie bellen via 0900 8844 of Whats App (06 12 20 70 06). Anoniem kan dat ook via www.meldmisdaadanoniem.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement