Tijdens een bijeenkomst in scholengemeenschap Pieter Zeeman 6 oktober besloten de campinggasten tot oprichting van het Platform Behoud Duinrand.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens een bijeenkomst in scholengemeenschap Pieter Zeeman 6 oktober besloten de campinggasten tot oprichting van het Platform Behoud Duinrand. © Ernesta Verburg

Platform Behoud Duinrand wil dat GroenLinks-leider Jesse Klaver lokale fractie terugfluit

BURGH-HAAMSTEDE - De strijd om camping Duinrand is nog niet gestreden. In een open brief aan GroenLinks-leider Jesse Klaver proberen campinggasten een wig te drijven tussen de Schouwse coalitiepartijen. En de oppositie bereidt een motie voor om de intentieverklaring met eigenaar Machiel Blom donderdag in de cruciale raadsvergadering van tafel te krijgen.

0 reacties

  1. Livemuziek op bestelling voor de bewoners van  hospice Kaaskenshuis
    PREMIUM

    Livemuziek op bestelling voor de bewoners van hospice Kaaskens­huis

    Ze schoot er ’s nachts spontaan van wakker. Vrijwilligster Marga van Dijck van hospice Kaaskenshuis bedacht het plan om een muziekmenu samen te stellen. Compleet met een menukaart waar bewoners van het Schouwen-Duivelandse hospice vrijelijk muziek uit kunnen bestellen. Woensdag trapte accordeonist Frans Meulendijks af met een miniconcert voor een bewoner die gek is op schlagers. ,,Dit leidt een beetje af.”