New York Pizza
Volledig scherm
© New York Pizza

Pizzeria Bruinisse mag niet naar pand Stadsbakkerij

BRUINISSE - De pizzeria bij café ’t Veerhuis in Bruinisse, mag niet verhuizen naar het voormalige pand van de Stadsbakkerij. De gemeente wil in verband met het 'Masterplan' geen nieuwe ondernemingen buiten het centrum en de haven.

 1. Broers Koelijev beginnen samen een supermarkt en de hele familie werkt mee
  PREMIUM

  Broers Koelijev beginnen samen een supermarkt en de hele familie werkt mee

  Ze zijn broers, hartsvrienden, ondernemend, eigenwijs én sinds maandag trotse eigenaren van de gloednieuwe KMG supermarkt aan het Havenpark 3 in hartje Zierikzee. Gajal (31) en Moechtar (28) Koelijev willen met hun minimarket het aanbod op Schouwen-Duiveland verbreden. Niet langer hoeven mensen naar Rotterdam, Antwerpen of Goes te reizen om halalvlees te kopen. Daar kun je nu ook voor in Zierikzee terecht.
 2. Kees Verkerke kan geen genoeg krijgen van houten speelgoed: ‘Het is warm en vol beleving’
  PREMIUM
  VIDEO

  Kees Verkerke kan geen genoeg krijgen van houten speelgoed: ‘Het is warm en vol beleving’

  ZIERIKZEE - Zou Kees Verkerke (69) met zijn winkel Knock on Wood willen stoppen, dan zou hij dat zó kunnen doen. Maar hij is het niet van plan. De man, die door alle trends heen, al dik 25 jaar lang een gigantische collectie houten speelgoed aanbiedt in zijn zaak aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee kan er nog altijd geen genoeg van krijgen. Het is duurzaam, leerzaam maar vooral ook superleuk speelgoed waar Verkerke ooit zijn zinnen op zette. En daar geniet hij zelf ook nog steeds van.