Betaald parkeren, foto ter illustratie
Volledig scherm
Betaald parkeren, foto ter illustratie © ANP XTRA

Parkeervignet voor Schouwen-Duiveland kan besteld

ZIERIKZEE - Vanaf volgende week dinsdag is-ie te koop: het parkeervignet voor inwoners van Schouwen-Duiveland. Vanaf 1 juli tot en met 31 december 2021 kunnen Schouwen-Duivelanders met dit vignet voordelig parkeren op alle betaalde parkeerplaatsen op Schouwen-Duiveland.

 1. Niet met je fiets, maar met de telefoon of laptop langs de Kunstschouw op Schouwen-Duiveland
  PREMIUM

  Niet met je fiets, maar met de telefoon of laptop langs de Kunst­schouw op Schou­wen-Duiveland

  NOORDWELLE - Dat het prachtige weer voorlopig aanhoudt en dat de Kunstschouw eigenlijk gewoon had kunnen plaatsvinden doet de organisatie pijn. Maar een virtuele tour moet die pijn een beetje verzachten. Bovendien biedt die ook weer wat extra's, want bezoekers kunnen meer zien dan anders. Vanaf zaterdag 12 juni is de Kunstschouw driedimensionaal te beleven via de website kunstschouw.nl.
 2. Emilie is 14 jaar weg uit Zeeland: ‘Ik herken niet alles in Burgh-Haamstede meer. Dat is helemaal niet leuk.’
  PREMIUM
  Eens een Zeeuw...

  Emilie is 14 jaar weg uit Zeeland: ‘Ik herken niet alles in Burgh-Haamste­de meer. Dat is helemaal niet leuk.’

  Emilie den Hartog (41) woonde 27 jaar in Zeeland voordat ze zich met haar vriend en diens dochters in de Bollenstreek en later in Aerdenhout vestigde. Nu verblijft ze met vriend en hond in een huurhuis in Zandvoort, druk op zoek naar een nieuwe woning in de buurt. ,,Zeeland zelf mis ik niet, omdat ik hier alles heb. Maar wel mijn vrienden en familie, omdat je gewoon niet even zomaar daar bent.”