Volledig scherm
Een winkelstraat in Zierikzee.

OVO brengt eenheid terug onder winkeliers Zierikzee

ZIERIKZEE - Na twintig jaar onderlinge twist, zitten de winkeliers van Zierikzee weer op één lijn. Ze werken samen onder de vlag van de stichting Ondernemers Voor Ondernemers.

De maandelijkse borrels van OVO worden inmiddels door meer dan vijftig winkeliers bezocht. Eén van de eerste resultaten is de vorming van een nieuw Oranjecomité. Deze club kreeg al direct een aantal sponsortoezeggingen. OVO wil in elk winkelgebied en elke winkelstraat van Zierikzee een ambassadeur laten kiezen, die de belangen van dit gebiedje behartigt. OVO gaat ook het overleg met de gemeente voor haar rekening nemen. De zieltogende winkeliersvereniging Neptunus gaat zo goed als zeker op in de stichting OVO.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.