Ouders opgelet: een gezond Zeeuws kindermenu in plaats van frites met kroket

VideoBROUWERSHAVEN - Kapiteinsbrood met Zeemansboter, garnalenpoffertjes en zeewierwafels prijken binnenkort bovenaan kindermenu's in de Zeeuwse horeca. Als het aan de Zilte Academie en haar jongste studenten ligt, althans.

Lize Breukink (8) wijst naar de met kleurrijke eetbare bloemetjes versierde bramencupcakes van twee tafels verderop. Haar ogen worden groter: ,,Die zijn zo-súper-lekker!"

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hostellerie Schuddebeurs is geen doorsnee toeristenfuik
    PREMIUM
    ACHTER DE SCHERMEN

    Hostelle­rie Schudde­beurs is geen doorsnee toeristen­fuik

    SCHUDDEBEURS - Waar het centrum is, vragen internationale gasten weleens aan receptioniste Sandra Fierens (46), geboren en getogen in Schuddebeurs. Ze kan er om lachen, want Hostellerie Schuddebeurs ís het centrum van het dorpje op Schouwen-Duiveland. Golfers en fietsers verblijven er graag. Deze krant keek in de keuken, de lobby en op hotelkamers. ,,Mijn brillenglazen besloegen van een half ontblote hotelgast.”