Volledig scherm
© Melita Lanting

Opnieuw sluiten winkels in
Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Het winkelaanbod van Burgh-Haamstede verschraalt verder. Opnieuw sluiten enkele zaken en de ontwikkeling van het Goudzwaardterrein ligt stil. Dorpsraadvoorzitter Cees Veerhoek houdt het erop dat ondernemers nog afwachten. 

Modezaak It's Trendy aan de Ring houdt uitverkoop en sluit in februari. Boven de voormalige DA-drogist komen appartementen en het lukt maar niet om een koper te vinden voor café Brandenburgh. Dat is wel gelukt bij witgoedzaak Saman aan de Burghseweg. Daarin komt naar verluidt een fietsenzaak. 

,,Het lijkt niet op te houden", bevestigt Cees Veerhoek, de nieuwe voorzitter van de dorpsraad. ,,Maar ik kijk toch liever vooruit. We werken nu met ondernemers, twee bureau's en de gemeente aan de dorpsvisie. Die moet leiden tot meer bekendheid en meer herkenning bij ondernemers." 

In afwachting van de visie en het nieuwe jaar wacht iedereen even af, denkt Veerhoek. ,,Wat gaat de gemeente doen?  Komt er geld? Als daar positieve antwoorden op komen dan gaat het wel bewegen. Maar nu wacht men af." 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement