Jan-Kees van der Graaf en zijn partner (en aanstaande vrouw) Nathalie Jansen van Galen bij het spiksplinternieuwe buitenbad. Op de achtergrond het binnenzwembad, dat in 1988 werd geopend en in 2000 volledig gerenoveerd. Met hun kinderen Kaj (3) en Soof (1) is de vierde generatie misschien op komst.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan-Kees van der Graaf en zijn partner (en aanstaande vrouw) Nathalie Jansen van Galen bij het spiksplinternieuwe buitenbad. Op de achtergrond het binnenzwembad, dat in 1988 werd geopend en in 2000 volledig gerenoveerd. Met hun kinderen Kaj (3) en Soof (1) is de vierde generatie misschien op komst. © Marieke Mandemaker

Op camping Ginsterveld kun je nu ook buiten baantjes trekken

NIEUW-HAAMSTEDE - Pionieren was het destijds. Familie Van der Graaf van camping Ginsterveld in Nieuw-Haamstede liet ooit als eerste op Schouwen-Duiveland een binnenzwembad op de camping bouwen. Nu ligt er een gloednieuw buitenbad naast. De derde generatie is aan de bak. 

  1. Jens kan naar Amerika om zijn hersenen aan het werk te zetten; ‘Dit geeft houvast’
    PREMIUM

    Jens kan naar Amerika om zijn hersenen aan het werk te zetten; ‘Dit geeft houvast’

    ZIERIKZEE - ,,Yes we did it! Nee, eigenlijk deden jullie het!” De opluchting spat er van af bij Kim Witte. Dankzij gulle gevers is de 26.000 euro ingezameld die nodig is om met zoon Jens Redelijkheid naar het Amerikaanse Utah te reizen voor een speciale behandeling van zijn hersenaandoening. ,,Op 20 september vliegen we naar New York en op 24 september staat de eerste afspraak in de kliniek. Dit geeft weer houvast.”