Volledig scherm
Nona © Nona

Nona komt zingen in de Platenlounge

ZIERIKZEE - Ze weten niet van ophouden bij de Platenlounge in Zierikzee. Zondagmiddag 10 november is er een instore (ofwel matinee) van Nona. 

Ze wordt een supertalent genoemd, ‘met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en hartverwarmend’.  De Brabantse zangeres groeide op in een familie boordevol muziekliefhebbers en zingt en schrijft zelf de klok rond. Nona speelt zondag ongeveer een half uur. Ze komt samen met twee gitaristen, een basgitarist en keyboardspeler.  Aanvang 14.00. 

Zie: http://www.deplatenlounge.nl

  1. Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    BURGH-HAAMSTEDE - De ‘Best of Nature Fietsroute’ loopt van Westvoorne via Goeree en Schouwen naar Veere en is 107 kilometer lang. De exacte route staat omschreven in een apart boekje dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is en werd gezamenlijk ontwikkeld door de vier kustgemeenten. Per gemeente worden de hoogtepunten onderweg uitgelicht. Het initiatief komt voort uit de internationale toerismebeurs in Berlijn. Daar werden beide Hollandse en de twee Zeeuwse kustgemeenten uitgeroepen tot ‘wereldwijd de beste duurzame natuurbestemming'.