Volledig scherm
Kloosterweg in Noordgouwe. © Google Maps

Nieuw raadsel rond fatale aanrijding in Noordgouwe

NOORDGOUWE - De bestuurder van de bestelbus die zaterdag betrokken was bij de fatale aanrijding in Noordgouwe, heeft volgens de politie voor een nieuw puzzelstukje gezorgd.

De 44-jarige man uit Dreischor zegt die ochtend nog iemand in de auto te hebben gehad en dat hij die ergens heeft afgezet. "Maar hij vertelt niet wie het is en waar hij diegene heeft afgezet”, aldus politiewoordvoerder Mireille Aalders. De politie roept de vermeende passagier daarom op zich te melden, zodat duidelijk wordt wat er precies is gebeurd op de Kloosterweg.

Bij de aanrijding kwam de bestuurster van een motor, een 29-jarige vrouw uit Noordgouwe, om het leven en raakte de man die bij haar achterop zat, en van wie de motor was, zwaargewond. Het stel kwam net van een motorclub. De toestand van haar bijrijder (36) is nu stabiel, maar hij zou nog niet in staat zijn te communiceren. Wel hebben zich bij de politie getuigen gemeld. De politie heeft van beide mannen bloed afgenomen, dat momenteel door het Nederlands Forensisch Instituut wordt onderzocht.