Volledig scherm
De Peugeot rijdt niet meer. © Naomi de Kleinne

Naomi's auto met vuurwerk opgeblazen in Zierikzee

ZIERIKZEE - Na veel werken en lang sparen kon Naomi de Kleinne anderhalf jaar geleden eindelijk haar eerste auto, een Peugeot 206cc, kopen. Vannacht is de auto in de Baden Powellweg in Zierikzee met zwaar vuurwerk opgeblazen.

,,We waren thuis toen even na middernacht de achterbuurman naar mijn vriend belde", vertelt De Kleinne. ,,Hij zei: er is iets met je vrouwtjes auto gebeurd. We zijn er gelijk naartoe gegaan. De ramen lagen aan puin, de motorkap stond helemaal omhoog en alles wat daaronder zit, was kapot. Er was niets van mijn Peugeootje over.”

De achterbuurman had vanaf zijn balkon nog vier jongens zien weglopen, weet De Kleinne. ,,Niet eens rennen, maar gewoon lopen. Er werd daar niet eens vuurwerk afgestoken. En de andere auto's die er stonden hebben geen schade, dus het moest haast wel opzettelijk zijn gebeurd.”

Volledig scherm
© Naomi de Kleinne

Lang gespaard

De Kleinne heeft gelijk aangifte gedaan. Ze hoopt dat iemand heeft gezien wie het heeft gedaan, zodat ze de schade op de daders kan verhalen. ,,De auto is total loss. En ik ben niet all risk verzekerd, dus ik heb nu helemaal niks meer. Echt, je moet eens weten hoe hard ik hiervoor heb gewerkt en hoe lang ik hiervoor heb moeten sparen. Ik ben er echt kapot van.”

Volledig scherm
De Peugeot in betere tijden. © Naomi de Kleinne
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement