Volledig scherm
Photo by Melissa Scharroo, Capribee. © Melissa Scharroo, Capri

Muzikant geïnspireerd door Dreischor

DREISCHOR - De vrienden van De Adriaanskerk hebben grote plannen met de kerk. Zoals het nieuw jaarlijkse thema: geïnspireerd door Dreischor. Singer-songwriter Lukas Batteau trapt zaterdagavond 9 februari af.

,,Het streven is om interessante kunstenaars, die geïnspireerd worden door Dreischor een podium te bieden om hun werk met het lokale publiek te delen”, aldus Roslin Prager van ‘De Vrienden van de De Adriaanskerk’.

De Utrechtse gitarist en zanger Lukas Batteau liet zich afgelopen zomer inspireren. Hij logeerde in Herberg de Ring. De schoonheid en rust grepen hem aan. Hieruit ontstond een nieuwe EP met songs. De titel: ‘Dreischor’. ,,Zijn muziek is sfeervol, met zielroerende teksten die je meenemen op een emotionele reis. Zijn zuivere, warme stemgeluid doet denken aan de Britse zanger Ben Howard”, aldus Prager.

De EP-release van Batteau is onderdeel van een mini-tour die 9 februari start in woonplaats Utrecht en eindigt in Dreischor. Batteau treedt samen met twee bandleden op. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is welkom. De entree is gratis. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement