Volledig scherm
PREMIUM
© Dirk Jan Gjeltema

Modellen Magnifiek gaan zonder stress over de (dan nog) droge catwalk

BRUINISSE - Acht modellen, 32 verschillende outfits en vier rondes over de catwalk. Wie denkt dat eigenaar Heleen Duinhouwer van kledingzaak Magnifiek in Bruinisse bij de modeshow op het Food & Lifestyle Festival  in de Bruse jachthaven peentjes zweet, heeft het mis. ,,Nee joh, het komt allemaal goed. Ik heb fantastische meiden lopen.”

Ze duwt een kraagje goed en trekt een jas recht. Zelfs de voorbereiding van de modeshow ervaart ze niet als een marteling. ,,Ik vind het fantastisch. We zijn ook altijd best snel klaar, omdat je een visie hebt hoe je het wilt presenteren. In de winkel doen we niet anders. Daar kleden we iedereen persoonlijk aan. Hier doen we dat voor de catwalk.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bodem schatkist Schouwen-Duiveland komt in zicht; het vet is van de botten
    PREMIUM

    Bodem schatkist Schou­wen-Duiveland komt in zicht; het vet is van de botten

    ZIERIKZEE - Schouwen-Duiveland kan zich opmaken voor een hete herfst, waarin pijnlijke keuzes gemaakt zullen moeten worden. Door allerlei financiële onzekerheden waarmee de gemeente kampt, is het volgens wethouder Daniël Joppe onmogelijk voor de lange termijn een positieve planning te maken. Na de recente bezuinigingsronde die 3,2 miljoen euro opleverde, weet Joppe ook niet meer waar hij het moet zoeken.