Het huis van Nico Vaandrager (links) en Martin van der Hoek in Burgh-Haamstede puilt uit van de kunst- en curiosaobjecten die ze in de loop van de tijd hebben verzameld.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huis van Nico Vaandrager (links) en Martin van der Hoek in Burgh-Haamstede puilt uit van de kunst- en curiosaobjecten die ze in de loop van de tijd hebben verzameld. © Sandra Schimmelpennink

Miljonair zijn Nico en Martin niet, maar ze hebben wel heel veel weg te geven

BURGH-HAAMSTEDE - Om dure auto's en merkkleding geven Nico Vaandrager (70) en Martin van der Hoek (59) niets. Rijke mannen? Niet als je naar hun levensstijl kijkt. Maar hun woning in Burgh-Haamstede puilt uit van de kunst en curiosa. Ze verkopen beetje bij beetje hun verzameling, voor het goede doel.

 1. Schouwen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence

  ZIERIKZEE - Natuurlijk betaalt Schouwen-Duiveland mee aan een zo rimpelloos mogelijke overgang van de jeugd- en gezinszorg van Intervence. Maar de drie andere organisaties die deze taak in Zeeland gaan uitvoeren, mogen dat geld pas aanspreken op het moment dat de hele gang van zaken goed is geregeld. ,,En is er in die overgangsperiode meer geld nodig, kom dan terug bij deze raad, dan zullen we daar opnieuw naar kijken", aldus LSD-raadslid Laurence Haack.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten