Wouter van den Berge (links) en Michel Vielvoije zijn een ontbijtservice begonnen met luxe producten.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter van den Berge (links) en Michel Vielvoije zijn een ontbijtservice begonnen met luxe producten. © Sandra Schimmelpennink

Michel en Wouter bezorgen een bijzonder ontbijt aan deur in Zierikzee

ZIERIKZEE - Een versgemaakt ontbijt, aan de deur bezorgd, en dat net wat verder gaat dan een broodje kaas met sinaasappelsap. Wouter en Michel hebben zich erop gestort. Sinds afgelopen weekend maken én bezorgen ze ontbijtboxen in Zierikzee.

 1. Huisfilmer Henk Verhage maakte spontaan een film over de laatste reis van De Roompot
  PREMIUM

  Huisfilmer Henk Verhage maakte spontaan een film over de laatste reis van De Roompot

  ZIERIKZEE - Als ‘huiscineast’ filmt Henk Verhage zo’n beetje alles wat los en vast zit bij de Museumhaven Zeeland. Beeldmateriaal te over op de plek waar oude schepen en scheepsmotoren worden gerestaureerd. Met zijn film De laatste reis van de Roompot gooit Verhage het over een andere boeg. In dit korte docudrama neemt kapitein Hendrik Hendriks de Boer de kijker mee op de laatste reis van het in 1853 gezonken fregat De Roompot.
 2. Prestigieuze Bocuse d’Or voor Kees Visser en Jeffrey Buijl uit Zierikzee: ‘Er is werk aan de winkel’

  Prestigieu­ze Bocuse d’Or voor Kees Visser en Jeffrey Buijl uit Zierikzee: ‘Er is werk aan de winkel’

  ZIERIKZEE - Ze zijn ‘heel blij, supertrots en voldaan’. Chef-kok Kees Visser (42) en souschef Jeffrey Buijl (21) uit Zierikzee hebben éindelijk de prestigieuze Bocuse d’Or gewonnen. ,,Ik voel me euforisch, blij en trots. In de wetenschap dat er de komende maanden heel veel werk aan de winkel is”, lacht Visser. De twee vertegenwoordigen Nederland maart volgend jaar tijdens de Europese finale in Hongarije.