Volledig scherm

Mevrouw Visser viert 100ste verjaardag in de Wieken

ZIERIKZEE - Mevrouw C.L. Visser–Hoogerheide heeft afgelopen maandag haar honderdste verjaardag gevierd in  verpleeghuis de Wieken in Zierikzee waar ze al tien jaar woont. Ze werd gefeliciteerd door burgemeester Rabelink. Visser werd geboren in Melissant op Goeree – Overflakkee, maar verhuisde al snel naar eerst Sint Philipsland op Tholen en daarna naar Schouwen-Duiveland waar zij haar jeugd doorbracht op de Saspit, een knooppunt van watergangen tussen Dreischor, Nieuwerkerk en Zierikzee. 

Na de lagere school werkte ze een aantal jaren bij een bakker in Zierikzee en als dienstmeisje in Den Haag. Toen zij eenmaal kennis gemaakt had met haar latere echtgenoot, binnenvaartschipper Jan Piet Visser uit Oud-Beijerland, werd ze nog meer een globetrotter want in de Tweede wereldoorlog woonden ze samen in Oud- Beijerland.

Direct na de oorlog voegde ze een nieuwe dimensie aan haar leven toe door voor ruim twintig jaar samen met haar man en later ook twee kinderen de binnenvaart op te gaan. Maandag vierde ze haar 100ste verjaardag in aanwezigheid van haar kinderen, een kleinkind, haar jongste zus, neven en nichten en uiteraard burgemeester  Rabelink en De Wieken-directeur A.G.M. Pinxsteren. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement