Een delegatie van de Schouwse LHBTI-gemeenschap (tweede van links  Martijn van Merriënboer) en sympathisanten bij hun actie voor de regenboogvlag eind april in Zierikzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Een delegatie van de Schouwse LHBTI-gemeenschap (tweede van links Martijn van Merriënboer) en sympathisanten bij hun actie voor de regenboogvlag eind april in Zierikzee. © archief Sandra Schimmelpennink

Martijn put hoop uit QUEER! in het gemeentehuis van Zierikzee; ‘Durf, doe en leef’

ZIERIKZEE - De discussies over wel of geen regenboogvlag in de mast bij het gemeentehuis van Zierikzee waren soms fel en emotioneel. Toch trok de Schouwse LHBTI-gemeenschap aan het kortste eind. Als enige Zeeuwse gemeente laat Schouwen-Duiveland de vlag op coming out day in de kast. Maar als alternatief is in de hele maand november in de centrale hal wél de foto-expositie QUEER! te zien.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?