Via foto's en definities van woorden probeert de Stichting Ruiter- en Menroutes Schouwen-Duiveland ruiters erop te wijzen van welke paden ze wel en welke ze geen gebruik mogen maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Via foto's en definities van woorden probeert de Stichting Ruiter- en Menroutes Schouwen-Duiveland ruiters erop te wijzen van welke paden ze wel en welke ze geen gebruik mogen maken. © Stichting Ruiter- en Menroutes Schouwen-Duiveland

Ludieke actie om ruiters op de paden te houden: ‘Voorkomen dat we ruiterpaden moeten opofferen’

ELLEMEET - Berm. Veel mensen weten wat daarmee bedoeld wordt, maar volgens de Stichting Ruiter- en Menroutes Schouwen-Duiveland behoeft dat woord voor een aantal paardrijders toch uitleg. Nu is het bestuur van de stichting een ludieke actie begonnen om ruiters op regels te wijzen.

 1. Promotiemachine zet schijnwerpers op Schouwen: ‘We gaan geen klompjes meer verkopen’
  PREMIUM

  Promotiema­chi­ne zet schijnwer­pers op Schouwen: ‘We gaan geen klompjes meer verkopen’

  RENESSE - De nieuwe Stichting Eilandmarketing Schouwen-Duiveland (SESD), met campinghouder Ed Troost aan het roer, wil het heel anders gaan doen dan de voormalige VVV. Geen winkels en foldertjes voor toeristen, maar meer de focus op bruisende activiteiten en pakkende promo's online en op televisiecommercials zoals Goeree-Overflakkee. ,,We gaan in ieder geval geen klompjes meer verkopen.”
 1. Winkeliers en horecabazen in Terneuzen zijn maatregelen zat
  Play

  Winkeliers en horecaba­zen in Terneuzen zijn maatrege­len zat

 2. Rob Jetten: Lasten van kerncentrale moeten we met zijn allen dragen
  Play

  Rob Jetten: Lasten van kerncentra­le moeten we met zijn allen dragen