Volledig scherm
Het MFC in Zierikzee. © DirkJan Gjeltema

Laatste keer Zierik in MFC

ZIERIKZEE - Theatergroep Zierik speelt in juni De Vriend N.V; een eigentijdse komedie, die met messcherpe dialogen tussen zes verwende mensen rond een moreel dilemma ook in het hart raakt. 

De productie gaat 2 juni in première en wordt daarna nog drie keer gespeeld in het MFC, dat na augustus sluit en wordt gesloopt. De slotvoorstelling is op 11 juni in Fizi. Kaarten zijn te koop via de site toegangskaartjes.nu of aan de zaal.

Eva, directeur van De Vriend NV, ontvangt aan de vooravond van haar 65ste verjaardag haar vijf volwassen kinderen thuis. Ze heeft nieuws. De broers en zussen die het allemaal op hun eigen manier ver geschopt hebben op de maatschappelijke ladder, kunnen het -ondanks hun drukke bestaan- regelen speciaal voor mama een weekendje vrij te maken. Ouderwets gezellig, zo met z’n zessen. Er is taart én kalfstong, haar lievelingsgerecht. Natúúrlijk! Maar het zal geen gemiddeld verjaardagsfeestje worden.

De komedie is geschreven door Willem de Vlam. De regie is in handen van Yolanda Smits. Kijk voor meer informatie op theatergroepzierik.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement