Wethouder Ankie Smit (witte jas) en gedeputeerde Harry van der Maas (naast haar) krijgen een rondleiding van Kees Steur ( helemaal rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Ankie Smit (witte jas) en gedeputeerde Harry van der Maas (naast haar) krijgen een rondleiding van Kees Steur ( helemaal rechts). © Marieke Mandemaker

Laatste fase Recreatieverdeelweg zit nu ook echt in de laatste fase

SCHARENDIJKE – De Recreatieverdeelweg tussen Burgh-Haamstede en Scharendijke is de derde en laatste fase in gegaan. Gedeputeerde Harry van der Maas en wethouder Ankie Smit brachten vandaag een werkbezoek aan het project waar een budget van zo’n 2,6 miljoen euro voor uitgetrokken is.

 1. Bewoner Zierikzee kan zijn raam niet meer openen door dakkapel buurman: de gemeente grijpt in
  PREMIUM

  Bewoner Zierikzee kan zijn raam niet meer openen door dakkapel buurman: de gemeente grijpt in

  ZIERIKZEE - Een eigenaar van een woning aan de Zevengetijstraat in Zierikzee heeft het zo bont gemaakt met de renovatie en verbouwing van zijn huis, dat de gemeente ingrijpt. Het gaat daarbij vooral om de grootte van de dakkapel aan de zuidkant van de dak. Die loopt tot de zijkanten van het huis en is ruim 4 meter breder dan toegestaan. Bovendien heeft de buurman geklaagd dat hij de ramen van zijn badkamer niet meer volledig kan openen. De gemeente Schouwen-Duiveland wil de dakkapel daarom weg hebben.
 1. Ontknoping moordzaak Oostkapelle: doodde de verdachte zijn buurvrouw?
  Play

  Ontknoping moordzaak Oostkapel­le: doodde de verdachte zijn buurvrouw?

 2. Oldtimers toeren rond Axel: zonder publiek, wel met hapjes
  Play

  Oldtimers toeren rond Axel: zonder publiek, wel met hapjes