Anne Nobels
Volledig scherm
Anne Nobels © Marieke Mandemaker

Kunstschouw Award 2018 voor Anne Nobels

BURGH - Anne Nobels (24) uit Vogelwaarde is de winnaar van de Kunstschouw Award 2018. De jury onder voorzitterschap van Els Gideonse roemt haar 'diepgaande grondigheid en hoge standaard van het bewuste proces en eindproduct' van haar werken. De prijs bestaat uit het bronzen beeld Op weg naar de top van Marian van Puyvelde en een geldbedrag.

0 reacties

 1. Vanuit je luie stoel genieten van een swingend Smelly Kitchen. Dat is anders dan lallend op een festival staan
  PREMIUM

  Vanuit je luie stoel genieten van een swingend Smelly Kitchen. Dat is anders dan lallend op een festival staan

  Swingen kunnen de mannen van Smelly Kitchen als de beste. Met hun funky muziek en muzikale kwaliteiten is het een bijna onmogelijke missie om stil te blijven zitten als ze spelen. Toch treden ze zondag op in het Zierikzeese filmtheater fiZi. Bijzonder, zegt promotor Kees de Feiter. ,,In je luie stoel hoor je pas écht wat een vakmensen dit zijn. Dat is toch anders dan dat je lallend met een biertje op een festival staat.”
 2. Gezocht: jongeren die geen idee hebben wat ze willen, maar die misschien prima zelfstandig ondernemers zijn
  PREMIUM

  Gezocht: jongeren die geen idee hebben wat ze willen, maar die misschien prima zelfstan­dig onderne­mers zijn

  BURGH-HAAMSTEDE - Er zijn er zat van. Jongeren die géén idee hebben wat ze met hun leven willen. Die van school af gaan, geen baan hebben en maar wat rondlummelen. Of die (nog) wel op school zitten, maar dreigen af te haken. Pro Work in Burgh-Haamstede is precies naar die jongeren op zoek. Met het gratis programma Speed You Up worden jongeren klaargestoomd om een eigen bedrijfje te beginnen.