Volledig scherm
De Ring in Burgh-Haamstede. © Google Maps

Kom meepraten over de dorpsvisie Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - De dorpsraad Burgh-Haamstede roept dorpsbewoners op vrijdag 25 november massaal mee te komen praten over de dorpsvisie Burgh-Haamstede.

Daarin moet komen te staan wat Burgh-Haamstede is en wil uitstralen en wat daar voor nodig is. Werk, wonen, verkeer, ondernemen, toerisme, sport, ouderen en jongeren: het komt allemaal aan bod.

Met dit initiatief nemen dorpsraad en ondernemersvereniging het heft in eigen handen in plaats van te wachten op de gemeentelijke planning. Samen hebben ze -met bureau ProWork- stellingen geformuleerd, die op 25 november worden besproken. Een week eerder wordt al een bijeenkomst met ondernemers belegd, zodat ook de uitkomsten daarvan meegenomen kunnen worden bij de bijeenkomst op 25 november.

Dorpsraadvoorzitter Chantal Cloodt hoopt dat bewoners uit alle vijf kernen in groten getale komen meedenken en sparren. Ook organisaties als Westenschouwens Welvaren en de Belangenvereniging Nieuw-Haamstede hebben al aangegeven graag mee te willen denken. "Het begint te stromen", stelt Cloodt vast.

De bijeenkomst is in de basisscholen. Aanvang 20 uur. Opgeven via: info@dorpsraadburghhaamstede.nl.