Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Kibeo opent sport-bso in Zierikzee

ZIERIKZEE - Kibeo opent aan het einde van de zomer een buitenschoolse opvang (bso) op het terrein van voetbalvereniging MZC'11 in Zierikzee. De voorziening is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud, die graag sporten en zelfstandig naar de locatie toe kunnen komen.

De sport-bso wordt ondergebracht in de voormalige kantine van voetbalclub Mevo. ,,Daar kunnen we in principe zo in", zegt unitmanager Inge Hubregtse van Kibeo. ,,We gaan het vooral een beetje gezellig inrichten, zodat kinderen zich thuis voelen." 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepanelen en waterzuivering
  PREMIUM
  VIDEO

  Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepane­len en waterzuive­ring

  ZIERIKZEE - Het kriebelt wel een beetje, moet kinderburgemeester Stan van der Wekken toegeven. Als twaalfjarige zou hij nog nét mee mogen doen en hij heeft ook al een paar vriendjes zien rondlopen. Maar zijn hoofdtaak dinsdagochtend beperkt zich tot de officiële opening van het huttendorp in het Hatfieldpark. Samen met zijn 'collega' Gerard Rabelink, omdat het de vijfde keer is dat het bouwfestijn onder de vlag van buurtvereniging Hart van Poortambacht wordt georganiseerd.
 2. Fred van Leer: Mijn leven is in Renesse pas begonnen
  PREMIUM

  Fred van Leer: Mijn leven is in Renesse pas begonnen

  Fred van Leer (41) werd een paar maanden geleden nog wel eens huilend wakker. Een burn-out. Inmiddels gaat het beter, maar de tranen liggen op de loer. Na de opnames van zijn nieuwe show Say Yes to the Dress Benelux, was het tijd voor rust. ,,Maar niet te veel." In zijn jeugd maakte Renesse een onvergetelijke indruk op hem: ,,Wie weet wat er van me was geworden als Renesse er niet was geweest. Mijn leven is daar pas begonnen.''