Afstandhouden op de kermis in Renesse kan op het terrein, maar lukt niet in alle attracties. ,,Het is ook eigen verantwoordelijkheid van de mensen zelf", zeggen de exploitanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Afstandhouden op de kermis in Renesse kan op het terrein, maar lukt niet in alle attracties. ,,Het is ook eigen verantwoordelijkheid van de mensen zelf", zeggen de exploitanten. © Katja van Noort

Kermis in Renesse: ‘Er wordt echt gelet op de maatregelen, want wij willen niets liever dan openblijven’

RENESSE - Of je 1,5 meter afstand kan houden op de kermis van Renesse? Ja, dat kan. Of mensen het ook doen? ,,Het werkt niet, dat zie je", zegt een toeschouwer. ,,Wij doen er alles aan", zeggen de kermisexploitanten.

  1. Deze basisschool geeft leerlingen te eten: ‘Als je honger hebt, kun je niet goed leren’
    PREMIUM

    Deze basis­school geeft leerlingen te eten: ‘Als je honger hebt, kun je niet goed leren’

    Elk kind verdient de beste kansen om zich te ontwikkelen, vindt de gemeente Middelburg. Daarom heeft het college van burgemeester en wethouders besloten een financiële bijdrage te leveren aan het Jeugdeducatiefonds. Een van de scholen die een aanvraag kunnen indienen bij dit fonds is Het Element in de Middelburgse wijk Dauwendaele. Hoe geeft deze school hier invulling aan en is dat extra geld nodig? We vragen het aan Chantal Oude Elferink, directeur van Het Element.