Kenzo (7) gaat met zijn motor als een speer

videoDe nieuwe Valentino Rossi komt van Schouwen-Duiveland. De 7-jarige Kenzo Khezam uit Nieuwerkerk rijdt nu al op zijn motor iedereen de baan af. ,,Ik heb mijn motorrijbewijs al.”

 1. Martijn put hoop uit QUEER! in het gemeentehuis van Zierikzee; ‘Durf, doe en leef’
  PREMIUM

  Martijn put hoop uit QUEER! in het gemeente­huis van Zierikzee; ‘Durf, doe en leef’

  ZIERIKZEE - De discussies over wel of geen regenboogvlag in de mast bij het gemeentehuis van Zierikzee waren soms fel en emotioneel. Toch trok de Schouwse LHBTI-gemeenschap aan het kortste eind. Als enige Zeeuwse gemeente laat Schouwen-Duiveland de vlag op coming out day in de kast. Maar als alternatief is in de hele maand november in de centrale hal wél de foto-expositie QUEER! te zien.
 2. Geen droomhuis voor Tamara Kik (24) in Sirjansland of Bruinisse. Toch denkt ze samen met Zeeuwland mee over oplossingen
  PREMIUM

  Geen droomhuis voor Tamara Kik (24) in Sirjans­land of Bruinisse. Toch denkt ze samen met Zeeuwland mee over oplossin­gen

  BRUINISSE - Tamara Kik (24) uit Sirjansland wil dólgraag in haar eigen dorp of in Bruinisse wonen. Maar haar droomhuis kopen zit er op de huidige woningmarkt niet in. Ze is één van de starters waarmee Zeeuwland onlangs in gesprek ging. De woningcorporatie wil meer levensloopwoningen en kleine startershuizen voor de verkoop bouwen. Is er grond beschikbaar en steekt stikstof geen spaak in het wiel dan kan Zeeuwland snel stappen zetten.