Keetje en haar kwakertjes maken de wilde eenden straks helemaal gek

videoRENESSE -  Dat Renée Nijssen zich liet opleiden tot kooiker was een beetje een moetje. Maar eenmaal in de weer met haar kwakertjes in de eendenkooi op landgoed Watergat in Renesse, ging ze los. ,,Als je besmet raakt met het virus houdt het niet meer op.”

 1. Na vier jaar trekken is vergunning 
fish and chips Zierikzee eindelijk definitief; bezwaren kunnen de prullenmand in

  Na vier jaar trekken is vergunning fish and chips Zierikzee eindelijk definitief; bezwaren kunnen de prullen­mand in

  DEN HAAG/ZIERIKZEE - Vier jaar lang werden er rechtszaken gevoerd tegen de omgevingsvergunning van fish and chips Hooked aan de Mol van horecaondernemer René Akkermans. Woensdag verklaarde de Raad van State de bezwaren van buurvrouw Sarina de Looff (Drie’S Herenmode) en de eigenaren van haar pand ongegrond. Dat betekent dat de vergunning van de friteszaak definitief geldig is.
 2. Klussenteams van De Zuidhoek gaan zorgen voor ontmoeting en vervoer: een boost voor de leefbaarheid op Schouwen-Duiveland
  PREMIUM

  Klussen­teams van De Zuidhoek gaan zorgen voor ontmoeting en vervoer: een boost voor de leefbaar­heid op Schou­wen-Duiveland

  ZIERIKZEE - Het schilderijtje bij die oudere mevrouw hangt weer recht, het zwerfvuil in de brandgangen is opgeruimd en een Bruse kan eindelijk eens bij haar zus in Zonnemaire op bezoek. De 3 ton die sociale werkvoorziening De Zuidhoek ontvangt van de eerder gewonnen Werkinnovatieprijs wordt geïnvesteerd in dit soort ‘leefbaarheidsdiensten’. Het is de bedoeling dat het eerste klussenteam in september start.