Dennis Molendijk (donker haar), oud-marinier en oprichter van Isshoni Karate Zierikzee, heeft een samen met The Five Legend oud-Mariniers (vrienden van de Marine) bootcamp georganiseerd. Zo'n 50 kinderen voerden in verschillende groepen opdrachten uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Molendijk (donker haar), oud-marinier en oprichter van Isshoni Karate Zierikzee, heeft een samen met The Five Legend oud-Mariniers (vrienden van de Marine) bootcamp georganiseerd. Zo'n 50 kinderen voerden in verschillende groepen opdrachten uit. © Sandra Schimmelpennink

Karatekids uit Zierikzee verrast met bootcamp door oud-mariniers

SCHARENDIJKE - Ze wisten niet wat hen te wachten stond; de karateleerlingen van Isshoni uit Zierikzee kregen zaterdag als verrasing een bootcamp voorgeschoteld ter afsluiting van het seizoen.

  1. Saskia Maaskant telt af naar uitreiking Thea Beckmanprijs, ook al zit ze midden in loodzware chemokuren
    PREMIUM

    Saskia Maaskant telt af naar uitreiking Thea Beckman­prijs, ook al zit ze midden in loodzware chemokuren

    BRUINISSE - Het nieuws dat ze lymfeklierkanker heeft, kwam 1,5 uur nadat Saskia Maaskant hoorde dat ze met haar boek ‘Meerminnen verdrinken niet’ op de shortlist staat voor de Thea Beckmanprijs. In één klap stortte haar wereld in. Voor even dan. De schrijfster schrijft zichzelf, en vele anderen, met humor door chemo’s en andere ellende heen. En telt ondertussen de dagen af tot de uitreiking van de prijs op zaterdag 18 september.