Gerda Buijsse (met kroontje voor de poster) temidden van al 'haar' kinderen ter gelegenheid van haar afscheidsvoorstelling van de Sint Willibrordusschool. in Zierikzee na 43 jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerda Buijsse (met kroontje voor de poster) temidden van al 'haar' kinderen ter gelegenheid van haar afscheidsvoorstelling van de Sint Willibrordusschool. in Zierikzee na 43 jaar. © Sandra Schimmelpennink

Juf Gerda moet na 43 jaar haar Willibrordusschool nu toch verlaten; ‘Na volgende week is het even één diep, groot, zwart gat’

ZIERIKZEE - Het zal even vreemd zijn wanneer de leerlingen van de Sint Willibrordus in Zierikzee na de herfstvakantie terugkomen. Geen juf Gerda meer. Na een onafgebroken periode van 43 jaar op de zelfde school, moet Gerda Buijsse met pensioen. ,,Ik ben 66 jaar en vier maanden, dus word ik er nu uitgeknikkerd", zegt ze met een vette knipoog.

 1. Genoeg is genoeg, maar wáár trek je de grens? Soap rond Brouwerseiland begint aan nieuw seizoen
  PREMIUM
  Opinie

  Genoeg is genoeg, maar wáár trek je de grens? Soap rond Brouwersei­land begint aan nieuw seizoen

  ZIERIKZEE - Het Uur U voor Brouwerseiland nadert. Volgende week donderdag velt de Schouwse gemeenteraad het, wat haar betreft, finale oordeel over het bouwplan voor meer dan driehonderd luxe recreatievilla's op dertien kunstmatige eilandjes in de Grevelingen. Hoewel de raadsleden zich maandag in een speciale commissievergadering nog niet allemaal diep in de ziel lieten kijken, werd duidelijk dat een meerderheid vasthoudt aan de motie van vorig jaar. Genoeg is genoeg, klonk het toen.
 1. Feestdagen in aantocht, YourSuprise zoekt personeel
  Play

  Feestdagen in aantocht, YourSupri­se zoekt personeel

 2. Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown
  Play

  Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown