Joyce van Vliet van Enjoyce levert op eerste kerstdag het kerstdiner af op de Nieuwe Haven in Zierikzee, bij 
Remco den Ouden (links) en Milco Busker.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce van Vliet van Enjoyce levert op eerste kerstdag het kerstdiner af op de Nieuwe Haven in Zierikzee, bij Remco den Ouden (links) en Milco Busker. © Marieke Mandemaker

Joyce van Vliet brengt haar ossenhaas en buikspekrollade bij gasten thuis. Daar hoeft het kerstdiner alleen nog maar even in de oven

Ze draait haar hand niet om voor evenementen waar 100-en mensen rondstruinen. Maar met kerst kookt chefkok Joyce van Vliet vooral voor kleinere gezelschappen thuis. Twee dagen lang sjouwt de Zierikzeese af en aan met gevulde rollades van buikspek, bisques van Noordzeestrand-krabben en gepocheerde peertjes. ,,Dat enorme vertrouwen wat mensen in je stellen. Dat vind ik heel bijzonder.”