Volledig scherm
© stock.xchng

Jongen (15) gepakt met vals ID bij discotheek Renesse

RENESSE - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 15-jarige jongen uit Aerdenhout opgepakt. Hij probeerde een discotheek op de Hogezoom bij Renesse binnen te komen met een vals identiteitsbewijs.

De jongen viel bij de ingang van de discotheek al door de mand. De portier zag dat de informatie op zijn ID-kaart niet klopte. Toen de jongen na enig aandringen een bankpas tevoorschijn haalde, bleek dat hij te jong was.

De jonge stapper is overgedragen aan de politie. Nadat agenten hem op het bureau hebben gehoord, is hij woensdagochtend weer vrijgelaten met een doorverwijzing naar HALT.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.