Jet van Gent met haar slijptol bij de Doe Mee, Verlos de Zee-bak bij de Schelphoek. Martin Rijn haalde de jutbakken met succes naar Schouwen-Duiveland. Werkt het, dan komen er waarschijnlijk ook afdekplaten op de andere bakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jet van Gent met haar slijptol bij de Doe Mee, Verlos de Zee-bak bij de Schelphoek. Martin Rijn haalde de jutbakken met succes naar Schouwen-Duiveland. Werkt het, dan komen er waarschijnlijk ook afdekplaten op de andere bakken. © Sandra Schimmelpennink

Jet is niet van het wachten, ze heeft de jutbakken bij de Schelphoek zelf van deksels voorzien

SEROOSKERKE - Rustig afwachten tot het via de ‘officiële’ weg geregeld wordt? Dat is niks voor Jet van Gent uit Serooskerke. Dus monteerde ze eigenhandig afdekschermen op de twee Verlos de Zee-kisten bij de Schelphoek. ,,Als het een beetje stormt, waait alles wat je erin stopt weer weg.”

 1. Bewoners mogen meepraten over herinrichting Oude Haven Zierikzee, met als doel dat hun huizen niet verzakken
  PREMIUM

  Bewoners mogen meepraten over herinrich­ting Oude Haven Zierikzee, met als doel dat hun huizen niet verzakken

  ZIERIKZEE - Een speciale bewonerscommissie gaat de restauratie van de kademuren en herinrichting van de Oude Haven in Zierikzee begeleiden. De gemeente hoopt zo het vertrouwen van omwonenden te herstellen in een goede afloop van de ingrijpende werkzaamheden. Oud-dijkgraaf Jan Geluk uit Schuddebeurs is aangesteld als onafhankelijk voorzitter om de uitvoering van de plannen in goede banen te leiden.
 1. Feestdagen in aantocht, YourSuprise zoekt personeel
  Play

  Feestdagen in aantocht, YourSupri­se zoekt personeel

 2. Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown
  Play

  Souburgse familie Blok van lockdown naar lockdown