Riet Beinema overhandigt 457 ingevulde enquêtes plus 356 zienswijzen aan wethouder Jacqueline van Burg onder toeziend oog van Ellie de Jonge (rechts) en Madelon Revermann (midden). De 94-jarige Corrie Kouwenhoven (links) is zo enthousiast over de actie dat ze besloot mee te gaan naar het gemeentehuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Riet Beinema overhandigt 457 ingevulde enquêtes plus 356 zienswijzen aan wethouder Jacqueline van Burg onder toeziend oog van Ellie de Jonge (rechts) en Madelon Revermann (midden). De 94-jarige Corrie Kouwenhoven (links) is zo enthousiast over de actie dat ze besloot mee te gaan naar het gemeentehuis. © Sandra Schimmelpennink

Inwoners zijn er duidelijk over: Geen Market Plaza naar de Kop van Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE - Geen verhuizing van Market Plaza naar de Kriekemeet en liever woningen dan een hotel in het Gat van de Noordstraat in Burgh-Haamstede. Dat vinden veel inwoners.

  1. Verdiensten parkeren Veerse Dam te gering voor extreme huurverhoging. ‘Niet tegen elke prijs’
    PREMIUM

    Verdien­sten parkeren Veerse Dam te gering voor extreme huurverho­ging. ‘Niet tegen elke prijs’

    VROUWENPOLDER - De gemeenten Noord-Beveland en Veere ‘verdienen’ jaarlijks ruim drie ton aan het betaald parkeren op de Veerse Dam. Daarmee blijkt dat die terreinen in de verste verte niet voor een half miljoen euro kunnen worden verhuurd, zoals het Rijksvastgoedbedrijf wil. Vooral ook omdat dat ‘verdiende geld’ nodig is voor onderhoud van de stranden en andere toeristische voorzieningen.