Bas van Boven was zes jaar bedrijfsleider en nu is hij eigenaar van Intersport in Zierikzee. Via sharefunding kan iedereen mede-eigenaar worden van de winkel.
Volledig scherm
PREMIUM
Bas van Boven was zes jaar bedrijfsleider en nu is hij eigenaar van Intersport in Zierikzee. Via sharefunding kan iedereen mede-eigenaar worden van de winkel. © Marieke Mandemaker

Intersport in Zierikzee wordt van iedereen: je kunt een stukje winkel kopen

ZIERIKZEE - Je neemt 50 euro mee en komt niet thuis met dat paar sportschoenen, je koopt de hele winkel. Nou ja, een stukje dan. Sinds kort kan iedereen mede-eigenaar worden van sportartikelenwinkel Intersport in Zierikzee.

 1. Schouwen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence

  ZIERIKZEE - Natuurlijk betaalt Schouwen-Duiveland mee aan een zo rimpelloos mogelijke overgang van de jeugd- en gezinszorg van Intervence. Maar de drie andere organisaties die deze taak in Zeeland gaan uitvoeren, mogen dat geld pas aanspreken op het moment dat de hele gang van zaken goed is geregeld. ,,En is er in die overgangsperiode meer geld nodig, kom dan terug bij deze raad, dan zullen we daar opnieuw naar kijken", aldus LSD-raadslid Laurence Haack.
 1. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje

 2. 3D-cadeaus van Marjolein populair: 'Had dit niet verwacht'
  Play

  3D-ca­deaus van Marjolein populair: 'Had dit niet verwacht'