Het liep gelijk storm bij de heropening van Market Plaza in Burgh-Haamstede
Volledig scherm
PREMIUM
Het liep gelijk storm bij de heropening van Market Plaza in Burgh-Haamstede © Dirk Jan Gjeltema

In de nieuwe Albert Heijn in Burgh-Haamstede kun je je kont keren

BURGH-HAAMSTEDE - Verse groenten die continu beneveld worden om ze lekker lang vers te houden. Zeventien afrekenpunten. Kruiden die je ter plekke kunt knippen. En een passage waar je ruimschoots je kont kunt keren. De vernieuwde Albert Heijn, Etos en Gall&Gall bij Burgh-Haamstede zijn woensdagmiddag feestelijk geopend. Daar kwamen direct hordes klanten op af.

0 reacties

 1. Hallo, wie heeft er geld nodig? Schouwen-Duiveland wil inwoners beter wijzen op coronasteun

  Hallo, wie heeft er geld nodig? Schou­wen-Duiveland wil inwoners beter wijzen op coronas­teun

  ZIERIKZEE - Nog niet iedereen weet zijn weg te vinden naar de gemeente om steun te vragen bij het kunnen betalen van de huur of zelfs zorgkosten. Tot 9 april zijn er nog maar 7 aanvragen voor tegemoetkoming in noodzakelijke kosten (TONK) binnengekomen. Daarom gaat de gemeente harder roepen, want er is een flinke zak met geld te verdelen voor inwoners die een onvoorziene terugval in inkomen hebben als gevolg van de coronacrisis.
 2. Renesse laat zien wat er nog wél kan met Koningsdag
  PREMIUM
  VIDEO

  Renesse laat zien wat er nog wél kan met Koningsdag

  RENESSE - Voorzitter Jacqueline Pronk van de Oranjevereniging Renesse probeerde het nog heel even vanochtend. Nadat zeven herauten de start van de bijzondere Koningsdag hadden aangekondigd met een rondje te paard door het dorp, zet ze vol overtuiging het Wilhelmus in. Live muziek was niet toegestaan, dus je moet wat. Maar bij gebrek aan bijval staakt ze haar poging al weer snel. Niemand blijft op het transferium ook staan om te luisteren. Geheel volgens plan, constateert burgemeester Jack van der Hoek tevreden.
 1. Duizend rozen voor verongelukte Elkin (22) uit Hulst
  Play

  Duizend rozen voor verongeluk­te Elkin (22) uit Hulst

 2. Vijftig jaar oude kastanje in centrum Domburg weg door storm
  Play

  Vijftig jaar oude kastanje in centrum Domburg weg door storm